UA-39230233-1

Blog

wat mijn websites doen

We bouwen samen. Het wordt jouw product dat de doelstelling van jouw bedrijf weergeeft, de boodschap helder uitdraagt, logische informatie biedt en een eyecatcher is voor de doelgroep. Ik gooi dus niets ‘over de muur’ voor een klant. Soms kan het simpel, soms moet het uitgebreid. Mijn advies hierin is betrokken, creatief, uitgebreid en oprecht.

De meeste zaken horen er gewoon bij: domeinregistratie, hosting, google-statistieken, SEO, een eenvoudig CMS (waardoor de gebruiker makkelijk de eigen site beheert op inhoud), een ‘responsive’ layout (waardoor de website een goede structuur behoudt op verschillende apparaten), geïntegreerde social media, een professionele contactpagina en online hulp. Als websitebouwer lever ik dat dus minimaal. Vanaf € 500,-  zet ik een concept neer in passend modern thema met eigen kleuren, logo’s en teksten. Dan kun je verder bouwen.

Maar sommige websites vergen strategie en een nieuwe boodschap. Of hebben het smoel nodig die je in een andere website gevonden hebt. Dat vergt analyses en aanpassingen. Daarom lever ik mijn diensten op maat.