UA-39230233-1

Blog

heavy

heavy

Als projectmanager en organisatietalent ben ik misschien veelzijdiger dan je in eerste instantie zou wensen van een websitebouwer. Maar hé, je website is je digitale visitekaartje. En snapt nu echt iedereen wat je over wilt brengen op dit vluchtige medium? Ziet een ieder welk beeld je van je bedrijf wilt geven? Hebben al je platformen aansluiting op je website? En kun je deze naar behoren zelf beheren?

Misschien start je je eigen bedrijf. Een all-in pakket geeft je de mogelijkheid je eigen visie scherp te krijgen en deze snel online te publiceren. Ik weet hoe moeilijk het is om vanuit een passioneel idee een concreet product neer te zetten. Ik help je.

Door een project-startup te maken inventariseer ik nauwkeurig jouw middelen en doelstellingen, de afbakening, jouw financiën, het gewenste resultaat, risico’s en (on)gewenste effecten.

Vervolgens kom ik snel tot concrete resultaten – zoals een begroting, een foldertekst, een gevulde website en een planningsbestand voor toekomstige acties.

Je website kan overigens zo ingewikkeld worden als jij het wilt maken. Voor een dergelijk project maak ik graag een gepaste offerte.

VOORBEELDEN VAN HEAVY WEBSITES