UA-39230233-1

Briefingsformulier

Wat heb je nodig?

Het budget voor het bouwen van een website wordt definitief bepaald o.b.v. de informatie uit deze briefing. Afhankelijk van de complexiteit, het design, de al dan niet aan te leveren (SEO-geoptimaliseerde) content en het aantal pagina’s van de website wordt het budget opgesteld.

Ter referentie:

 • Een responsive website met basisfuncties zoals een ‘over ons’-pagina, een dienstenpagina en een contactformulier, waarbij alle content is aangeleverd en enkel nog SEO-geoptimaliseerd dient te worden, zal ongeveer €500 exclusief btw kosten.
 • Een complexe website met >10 (sub-)pagina’s, een nog te ontwikkelen huisstijl en nader te schrijven content kost al gauw minimaal €2.500 euro exclusief btw.

Er zijn hiernaast twee kostenposten die jaarlijks doorberekend worden, maar die wel essentieel zijn om aan te schaffen alvorens de start van het project:

 • Website hosting: Versio.nl – webhosting (€25,- per jaar)
 • Website https certificaat

 

Wat heb ik nodig?

Ik werk als volgt:

 1. Akkoord op afgesproken prijs, ik stel een contract op en deel deze ter ondertekening;
 2. Ik stel een planning inclusief actiepunten en deadlines op en deel deze;
 3. Ik verleen je toegang tot een gezamenlijke Drive of Dropbox, met daarin zaken als het briefingsformulier, het contract, maar ook een mapje 'visuals en teksten'. Hierin kan alle tekst en beeld in hoge kwaliteit aangeleverd worden;
 4. Start ontwerp. We houden gedurende het ontwerpproces nauw contact.
 5. Feedbackmoment 1: De look & feel wordt gedeeld, na goedkeuring zal ik de website gaan vullen.
 6. Feedbackmoment 2: De website is nu gevuld, mobiel geoptimaliseerd en zo goed als af. Dit is het laatste moment om feedback door te geven binnen de afgesproken offerteprijs.
 7. Definitieve oplevering.

Uiteraard is het daarna ook nog mogelijk om wijzigingen aan te (laten) brengen: ofwel zelf, of door mij tegen een uurtarief van €75,-.


 

Briefingsformulier nieuwe website

Vertel me allereerst wat meer over het soort bedrijf dat je hebt. Ik ben benieuwd hoe je in de markt staat, wat je huidige visie, missie en strategie is. De interpretatie van je eigen bedrijf moet duidelijk worden, zodat de gewenste website perfect aansluit bij je propositie.
Ik ben ook benieuwd wat je verwachtingen en doelstellingen zijn. Hoe ziet het perfecte eindresultaat er voor jou uit?
Kun je me wat meer vertellen over je huidige website? Wat vind je er niet goed aan?
Vink aan (en/of omschrijf hieronder) welke zaken je huidige website ontberen.
Vink aan (en/of beschrijf hieronder) welke onderdelen minimaal moeten terugkomen.
Geef hier je wensen en behoeften aan wat betreft het beoogd design. Het is belangrijk om referentiepunten te geven zodat er een benchmark gemaakt kan worden. Denk ook aan het weergeven of het creëren van een huisstijl in de vorm van merkrichtlijnen. Geef daarnaast gerust voorbeelden van inspirerende websites die je bent tegengekomen.
Vink aan wat voor jou van toepassing is na oplevering, zodat ik een inschatting kan maken van (jaarlijkse) kosten.
Zijn er nog andere zaken die je over je nieuwe website aan me kwijt wilt?
https://www.marleenbosch.nl/websites/privacyverklaring/