Ontdek de verbeterde versie.

Deel je gedachtegoed. Hiermee weet jouw bedrijf zich te onderscheiden. Waar voel jij je comfortabel bij, waarvan stroomt je bloed, waar krijg je energie van? Wat is het concrete resultaat - wat lijkt erop maar is het niet? Omdat ik je leer kennen kan ik je helpen richting te geven.

Vind je knooppunten.

Jouw eigen knooppunt kan het beste zijn als je je verhaal goed vertelt. Een goede 'branding' verhoogt de waarde van een bedrijf. Weet jij wat jouw bedrijf uniek maakt? Laat mij je helpen dat te verwoorden. Ik stel je kritische vragen. Samen schrijven we je merkverhaal en heb je de tools in handen voor je marketingplan.

Investeer in jezelf,

ook al kost het geld of heb je faalangst. Om op koers te komen én te blijven heb je na je investering een eigen verhaal, een logo, een website en/of een marketingplan hebt dat als een jas past. Met trots en passie zet je de (digitale) middelen in om je klanten te bereiken. Je kunt vol gas vooruit.

Investeer in nieuw.

Er is geen pauze voor de ondernemer. Hoe klein het bedrijf ook is - morgen kunnen de regels veranderen. Van wetgeving, van publieke opinie, van mode of van noodzaak. Ik help je aan de energie die nodig is om in beweging te blijven. En ik help je aan een website waaraan je zelf kunt blijven bouwen.