Nee is ook een antwoord..

..was het haakje van Taco's bedrijfsstartup.

Een sterke uitspraak maar een vage gedachte voor nieuw bedrijf van een zelfstandig juridisch en financieel adviseur. Waar Taco van zichzelf al een praktisch en analytisch inzicht heeft, ontbeert hij de creativiteit om de buiten gebaande paden van zijn eigen succesvolle carrière te denken. Maar het moest dus wel anders. Tijd voor reflectie en actie.

Stiften, flapovers en sloten koffie helpen tijdens een brainstorm van een dagdeel om het gewenste resultaat te verwoorden. De methode Projectmatig Creëren geeft uitstekende handvatten om de middelen te bedenken die bij kunnen dragen aan dit resultaat.

In het geval van Bussinesssparring van Taco was de uitkomst van de brainstorm dat hij grondige redenen had om een 3-jarige opleiding te gaan volgen. Verdieping te vinden om te kunnen groeien. Dat is dus niet direct een nieuw bedrijf, maar wel een basis die direct energie geeft om dóór te pakken.

Website

Op basis van de brainstorm hadden we tekst en beeld bij een website. Alvast een haakje voor Taco om bij de les te blijven gedurende zijn opleiding in persoonlijke ontwikkeling bij ITIP.