Via-ML werknemercoaching

Van werknemer naar zelfstandig.

ML (Marie-Louise van Berkel, 1962) heeft meer dan 10 jaar ervaring als interne coach bij Randstad Nederland als zij in 2015 besluit haar eigen coachingspraktijk te openen. ML was mijn vierde klant die zich als zelfstandig coach wilde profileren. Aan ons samen de taak haar nieuwe bedrijf uit te laten stralen wat ML zo bijzonder maakt.

Wat zij je USP's en welk imago wil je uitstralen? Hoe 'lezen' jouw klanten jouw coachingsstijl?

We startten met een projectstartup van een dagdeel om Via-ML een gezicht te geven. We ontwierpen daarop samen haar website, die dankzij het voortraject snel was gevuld. Haar LinkedIn profel was weer up to date.

Ik kreeg een lieve recommendatie op LinkedIn:

"Naast dat Marleen een heerlijk mens is om mee te werken, heeft ze mij zo ontzettend goed geholpen bij het helder krijgen van wat ik wilde neerzetten met mijn bedrijf en wat ik wilde uitstralen op mijn website. Haar meedenken, vermogen om te prikkelen, creativiteit, mijn verhaal vertalen naar een site en natuurlijk ook haar technische kennis, heeft er voor gezorgd dat mijn site een hart heeft en ik ongelofelijk veel complimenten over mijn site krijg."