Creativitijd

Na 30 jaar verschillende functies in de geboortezorg is aan mijn huidige baan (als directeur van Verloskundig Centrum de Poort) vandaag een einde gekomen. Ik kijk terug op een carrière van hard werken, waarin ik me met hart en ziel heb ingezet voor goede zorg voor vrouwen - door vrouwen. Nu is het tijd voor iets nieuws en ben ik beschikbaar voor functies /opdrachten waarin behalve voor mijn praktische kennis als (project)manager nóg meer ruimte is voor creativiteit.

Vroeger dacht ik dat mijn beperkingen mijn grenzen waren. Nu ik los laat heb ik ineens twee handen vrij. (Loesje)

Ik ben geen stilzitter. Doch in mijn vrije tijd zít ik op de iPad te tekenen en volg ik online cursussen om me te bekwamen in grafische skills. Met alle kansen in het vooruitzicht greep ik onlangs een opdracht aan die me op het lijf geschreven is: 'Ontwerp voor mij een stof die een ode aan de vagina is'.

De vagina. Het onderwerp is mijn expertise. Ik ken haar uit mijn hoofd.
De uitwerking is een uitdaging. 10 vagina's getekend op de iPad. Een 'endless pattern' maken.

En ik ben in één keer wakker. Mijn ondernemende brein schiet na dit project alle kanten op. Een Winkel van Sinkel! Een CreaCafé! Een StoffenShop! SkillShare Teacher! Een creatief-stage-uitzendbureau voor vrouwen met een WW uitkering!

Ik ga naar school. Het Grafisch Mediacollege in Amsterdam.

Bekijk hier mijn vorderingen.