Oranje

Oranje mensen zijn creatieve extraverte intuïtieve mensen - de positieve denkers, de enthousiastelingen die anderen motiveren voorwaarts te gaan. Zij beschikken over de gave om verbanden te vinden en daaruit een meerdere nieuwe mogelijkheden te creëren.

Acht

Achten zijn zelfverzekerd, sterk en assertief. Beschermend, vindingrijk, recht door zee en beslissend. Achten gebruiken hun kracht om het leven van anderen te verbeteren, en tonen zich hierbij heldhaftig, grootmoedig en inspirerend.

Stier

Geduldig, betrouwbaar, warmhartig en liefdevol. Volhardend en vastberaden. Meer praktisch dan intellectueel van aard. En soms enorm koppig inderdaad.

Bourgondiër

Levensgenieter. Hangt graag zelf de slingers op. Gaat graag uit lunchen of koffie drinken. Schroom dus niet om contact op te nemen om te horen wat ik voor je kan betekenen.

Enkele referentiesMarleen heeft ons geholpen met het opzetten van ons theehuis. Anderhalve maand na het krijgen van de sleutel was de opening. Zonder de doortastendheid van Marleen had dat niet gekund. Marleen ziet geen beren op de weg, maar denkt echt in oplossingen. De verbouwing is niet op tijd klaar? Ze plant drie klusweekenden. Geen financiering? Ze start een crowdfundactie. Ze houdt altijd de moed erin. Ondanks haar pragmatische instelling staat ze open voor de twijfels en kwetsbaarheid van anderen en schuwt een gesprek daarover niet. Haar energie is eindeloos en inspirerend. Marleen is handig, creatief en technisch. Ik noem haar grappend "nerd", ze heeft onze website opgezet en is tot op heden onze webmaster. Als er iets is bijt ze zich vast tot het probleem is opgelost. Het is een prachtige en speelse site geworden. Los van haar positieve persoonlijkheid en instelling kan ze dus ook nog eens alles!

Barbera van de Geijn - De tuin van de smid


Ik ben met Marleen in contact gekomen via een zeer tevreden klant van haar. En nu hoor ik ook bij die groep :). Tijdens de opstartfase van je bedrijf komt er zoveel op je af en het is heerlijk als iemand je op een praktische, professionele en doortastende wijze helpt om je website op poten te krijgen. Dat heeft Marleen gedaan. Ze werkt snel en komt pro-actief met creatieve ideeën en voorstellen. Marleen is erg hartelijk, flexibel en toegankelijk. Ik kan haar van harte aanbevelen. Veel succes Marleen! Maak er een bloeiend bedrijf van.

Moniek Janssen, CPCC Modus Coaching & Talentontwikkeling


 

Lees meer over mij op Linked In