Samen bouwen we jouw website.

Een website is meer dan een online visitekaartje of een digitale informatieplaats. Het is een stukje van jou(w bedrijf). Ik wil je daarom graag leren kennen. Als je site naar wens is leer ik je de kneepjes om je website zelf te kunnen onderhouden. Na oplevering heb je nauwelijks meer kosten aan je site!

We bouwen samen. Het wordt jouw product dat de doelstelling van jouw bedrijf weergeeft, de boodschap helder uitdraagt, logische informatie biedt en een eyecatcher is voor de doelgroep.

Iedere klant van mijn website krijgt een overdracht en een gebruiksaanwijzing, waarbij geleerd wordt hoe de content van de website gewijzigd kan worden. Op een eenvoudige manier kun je zelf berichten plaatsen en wijzigen.

Sommige klanten raken enthousiast, kunnen al aardig met WordPress overweg en willen meer. Leren hoe je You Tube filmpjes plaatst, style.css wijzigt of achtergronden sticky maakt. Ik kan een kijkje bieden in de keuken waarbij ik je aan de hand van eenvoudige gratis softwareprogramma’s meeneem. Ik leer je websitetaal te ontcijferen zodat je er zelf creatief mee aan de slag kunt. We leggen bijvoorbeeld je eigen WordPress website onder de loep.